FAQ

Veelgestelde vragen > door spelers

Simpel. Vervolledig op onze pagina “speler worden” het invulformulier.
Op basis van je woonplaats nodigen we je uit om deel te nemen aan één of meerdere trainingen en een kennismakingsgesprek. 
Je verneemt dan van onze sportief coördinator, die verantwoordelijk is voor de site bij jou in de buurt, wat de volgende stappen zijn.

Als club dragen we een correcte relatie met collega-clubs hoog in het vaandel.
De realiteit is dat spelers wel eens veranderen van club. Maar dat kan op een correcte manier verlopen.
We vragen om je huidige club te informeren over je intenties en dit formulier in te vullen en te laten ondertekenen.

Vervolledig nadien het invulformulier op onze pagina “speler worden”.
Op basis van je woonplaats nodigen we je uit om deel te nemen aan één of meerdere trainingen en een kennismakingsgesprek. 
Je verneemt dan van onze sportief coördinator, die verantwoordelijk is voor de site bij jou in de buurt, wat de volgende stappen zijn.

Maak een afspraak met onze sportief coördinator, TVJO of secretaris. Op elke site zijn deze mensen aanwezig. Als het goed is heb je al een kennismakingsgesprek gehad en heb je al eens mee getraind met je nieuwe ploeg. Dus dan heb je hun gegevens.

Heb je hun gegevens toch niet bij de hand? Vul dan gerust het contactformulier in voor de site waar je bent gaan kennismaken. Voor Kessel neem je hier contact. Voor Oosterwijk is dat hier.

Heb je nog geen kennismaking gehad? Lees dan best nog eens de vraag “Hoe kan ik met Lierse K. kennismaken?” hier boven.

Wanneer je de intrinsieke motivatie hebt om je te verdiepen in voetbal. Wanneer je leergierig bent en de ambitie hebt om steeds te verbeteren. En wanneer je respect toont voor je coach, de accommodatie en het ganse team rond je. Dan ben je een ‘match’ met Lierse K.

Op onze beurt zorgen wij voor een onderbouwde opleiding met een duidelijke visie. Samen werken we gericht aan je voetballende kwaliteiten. En we ondersteunen de opvoeding, die je van je ouders krijgt, door een correcte en respectvolle behandeling van jou als individu. 

Laat ons beginnen met te zeggen dat we je beslissing betreuren. Hopelijk heb je hierover al een gesprek gehad met iemand binnen de club. Zo niet, vertel zeker wat er op je lever ligt aan je trainer of maak een afspraak met de sportief coördinator van je site. Ongetwijfeld vinden we samen wel een oplossing.

Maar… we zijn realistisch. En we beseffen dat deze dingen kunnen gebeuren. Zeker wanneer je je als speler kan verbeteren staan we een stapje hogerop zeker niet in de weg en zijn we fier dat we je tot dusver hebben kunnen opleiden. In zo’n geval vragen we je om in eerste instantie je trainer te informeren, zodat hij of zij de trainingen voor de andere jongens correct kan blijven voorbereiden.

Zorg er voor dat je geen risico’s neemt! Ook in een test bij een andere ploeg kan je een kwetsuur oplopen. Bezorg daarom dit formulier aan Lierse K. en we helpen je bij je verzekering.

Veelgestelde vragen > door trainers

Als nieuwe trainer bij Lierse K. ondersteunen we je op vele vlakken. Zoals je ongetwijfeld al ontdekt hebt op deze website werken we in cycli van 6 weken. Aan het begin van elke cyclus krijg je een uitgebreide briefing, houden we een trainersvergadering en een praktijkclinic onder leiding van Dirk Gyselinckx. Zo start je goed geïnformeerd aan elke nieuwe cyclus.

Daarnaast wordt de ganse trainersstaf ondersteunt door een stuurgroep en een jeugdcomité. Zij nemen de praktische organisatie van de club en activiteiten voor hun rekening.

En om je dagelijkse werking vlot te laten verlopen bieden we je ook nog enkele professionele tools aan waarmee we alle info netjes centraliseren binnen de club.

Elke trainer van Lierse K. staan we uitgebreid bij zodat hij of zij de focus kan houden op het sportieve en de begeleiding van onze spelers.

Voel je je aangetrokken tot ons verhaal? Zie je jezelf helemaal binnen dit kader passen? Dan is een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze sportief coördinator je volgende stap.

Vervolledig dit contactformulier en onze sportief coördinator neemt contact met je op.